Lajmet Aktuale

Komente

Letër vendasve të mi

Letër vendasve të mi

Gusht 20th, 2016

Mendime

Birrë, ankth dhe frikë

Birrë, ankth dhe frikë

Korrik 30th, 2016
Kombi apo Feja?!

Kombi apo Feja?!

Korrik 12th, 2016

Kulture

 Letersi

 • LUANËT E DUKAGJINIT
  0
  Letersi
  Maj 17th, 2016

  LUANËT E DUKAGJINIT

  LUANET E DUKAGJINIT Se njaj djell’ kur ka nisë me ra, Ylli dritës ende dukej në hava, Dita me natën kur ka nis me u nda...Me Shume

Ku ishe ti?

Ku ishe ti?

Shkurt 14th, 2016
Dhëmbi i kohës

Dhëmbi i kohës

Shkurt 13th, 2016
Zemren tënde e mbajë

Zemren tënde e mbajë

Shkurt 6th, 2016
Sot

Sot

Shkurt 5th, 2016

Interesante

Lajmet nga Sporti

ShowBiz

Kuzhina/Shëndeti

Shpallje