128 vjeçari në Argjentinë jeton fshehtë që 70 vjet, akuzohet se është Hitleri

1:59 AM | 19/06/2017
128 vjeçari në Argjentinë jeton fshehtë që 70 vjet, akuzohet se është Hitleri
Interesante
0

Në Argjentinë është zbuluar një person që mendohet se mund të jetë Adolf Hitleri. Vdekja e tij ka mbetur një mister për vite me radhë dhe shumë teori konspiracioni kanë qarkulluar, por zbulimi i burrit që është 128 vjeç i hedh poshtë të gjitha.

Më shumë lajme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *