LifeStyle

LifeStyle

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle

LifeStyle

Nënat që janë më të rrepta me fëmijët, kanë fëmijë më të suksesshëm
0

Nënat që janë më të rrepta me fëmijët, kanë fëmijë më të suksesshëm

June 24th, 2017 | by rexhep
A ishin prindërit tuaj të rreptë me ju kur ishit më të vegjël? A ju urdhëruan të pastroni dhomën tuaj, të bëni detyrat e shtëpisë tuaj dhe të fokusoheni në të ardhmen tuaj çdo ditë? Shumë prej nesh janë rritur...
18-vjeçari braktisi shkollën e mesme, tani është milioner
0

18-vjeçari braktisi shkollën e mesme, tani është milioner

June 24th, 2017 | by rexhep
Imagjinojeni të jeni milioner në moshën 18 vjeçare. Ka shumë gjëra që do të mund t’i bënit në jetë me 1 milion euro, duke qenë kaq i ri – sa që nuk do ta shihnit të arsyeshme ta vazhdonit shkollimin. Erik Finman...
Disa dallime mes meshkujve dhe femrave
0

Disa dallime mes meshkujve dhe femrave

June 24th, 2017 | by rexhep
Femrat dhe meshkujt dallojnë. Ky është një fakt dhe ka arsye pse mendohet se meshkujt dhe femrat dallojnë. Mënyra se si mendojmë dhe veprojmë është shumë e ndryshme sa që nganjëherë vështirë se mund ta kuptojmë...
Që kurrë mos të keni kancer: Recetë e njohur nga mjekët për largimin e toksinave nga trupi!
0

Që kurrë mos të keni kancer: Recetë e njohur nga mjekët për largimin e toksinave nga trupi!

June 24th, 2017 | by rexhep
Fakti se shumica e toksinave grumbullohen në zorrë, mund të shkaktojnë dhe zhvillojnë sëmundje të ndryshme malinje… Dr. Victoria Semjonova njihet si eksperte për trajtimet natyrale të sëmundjeve, dhe me këtë rast...
Disa arsye pse duhet të nisni ditën herët çdo mëngjes
0

Disa arsye pse duhet të nisni ditën herët çdo mëngjes

June 24th, 2017 | by rexhep
Zgjimi herët në mëngjes dhe aplikimi i një rutine të hershme, mund të jetë i vështirë, por përfitimet janë shumë të mëdha. Ja cilat janë gjashtë arsyet për ta ndryshuar jetën tuaj njëherë e mirë. Keni kohë...